Selecteer een pagina

Bestel Flytilizer

Wilt u onze Flytilizer bestellen? Vul dan dit formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Interesse in het volgende product (prijzen excl. verzendkosten):

Ons Product

Flytilizer

Flytilizer is een alles-in-éen organische meststof: het bevat alles wat u nodig heeft voor een duurzame verzorging van uw tuin. De samenstelling is geschikt voor zowel uw gazon als voor uw planten, gedurende het hele tuinseizoen. Door te voeden met Flytilizer verbetert de groei, bloei en weerstand van uw planten.

Een gezond bodemleven begint met insecten. Deze efficiënte diertjes zorgen voor een ecologisch evenwicht in de natuur. De resten die door de insecten achtergelaten worden, zoals uitwerpselen en huidjes zijn rijk aan chitine en worden gebruikt als grondstof voor Flytilizer. Flytilizer bestaat voor meer dan 75% uit organische stof, daarom is Flytilizer ook een goede bodemverbeteraar.

Over Ons

Protix

Protix produceert insecten voor duurzame ingrediënten in vis- en veevoer. Daarnaast worden onze insecten gebruikt voor het Retail concept OERei. Dit unieke concept zorgt ervoor dat kippen hun natuurlijke voeding terug krijgen! Logisch toch?

De insecten van Protix worden gevoed met laagwaardige, plantaardige reststromen, die omgezet worden naar hoogwaardige dierlijke eiwitten en vetten. De insecten die worden gekweekt, zijn de larven van de zwarte soldaatvlieg.

Naast deze ingrediënten produceert Protix ook een natuurlijke, chitinerijke meststof genaamd Flytilizer. Doordat deze teruggebracht wordt in het landbouwsysteem is de cirkel gesloten.